Bach Trin 2-kursus (i klasseværelse)

Kurset udbydes ikke pt. -men gå til Trin 2 online og selvstudie

kl. 9.30 – 16-30 begge dage

Afholdes i 6200 området (Aabenraa)

En 2- dages (fysisk) workshop LIGE til dig, der:

 • allerede har taget Bach Trin 1,og som ønsker at blive en ørn til at udvælge remedier og gerne vil
 • hjælpe dig selv og dine kære til mere indre  ro, glæde og sand styrke under stress og pres eller
 • ønsker at bruge Bach-remedie-metoden til dine klienters følelser eller
 • ønsker at gå hele vejen og blive Bachterapeut og arbejde med klienter professionelt og få retten til at blive registreret Bachterapeut i Dr. E. Bach Fonden.

PS Fik jeg sagt,  at når du går hjem efter Bach Trin 2 kurset, så føler du dig MEGET mere sikker i at bruge de 38 Bach-remedier?

Bach-kursist

“Tak for en fantastisk weekend. Jeg kunne allerede i dag mærke en stor forskel i mine samtaler med mine kunder hjemme” – NS B

Alt dette får du på Trin 2 hos mig i Aabenraa:

Formålet med Bach Trin 2, er at du AKTIVT kan styrke og udvide din Bach-viden gennem øvelser i teori og praksis under hele kurset. Du får:

 • Et to-dages FYSISK kursus – ialt 16 timers undervisning med træning
 • Repetition af alle 38 Bach-remedier og Rescue-produkterne
 • Svar på spørgsmål siden Trin 1 – også indkøb af remedier og nye remedienavne
 • Dybere kendskab til remedierne
 • Mere træning og erfaring i brugen af remedierne, så du føler dig mere sikker og inspireret til at bruge dem endnu mere derhjemme
 • Du lærer at se ligheder og forskelle i remedie-tilstande, der ligner hinanden:  som i Lærk og Elm;  Tornblad og Ensian;  Eg og Elm og mange andre
 • Øvelser i at finde dit eget typeremedie: Vi nærstuderer lægen Bachs beskrivelse af remedierne for at opdage Type-remedierne til dine karaktertræk.
 • Gruppeøvelser i et trygt, inspirerende og levende miljø, hvor du kan styrke dit kendskab til Dr. Bachs filosofi og sygdomsopfattelse
 • En grundig gennemgang af Bach Trin 3 terapeutforløbet og forskellen på at blive certificeret bachterapeut registreret i Dr. Edward Bach Fonden og følge lægen Bachs metode eller blot bachterapeut med certifikat eller alternativt et kursusbevis fra Bach Centret, så du kan følge din egen metode, hvis du ønsker at bruge remedierne på din helt egen måde.
 • RAB point ialt 16. (=2 x 8 timer)
 • Edward Bachs lille bog: Helbred dig selv
 • Kursuscertifikat godkendt af  Bach Centret
 • Forplejning: Der serveres The-kaffe- vand- frugt og snacks undervejs i pauserne. Medbring selv mad til begge dage. Der er køleskab.

Efter kurset vil du opdage, at du har fået en LANGT større sikkerhed i at udvælge og bruge De 38 Bach-blomsterremedier.

Bach-metoden:

Bachremedie-metoden er den mest enkle og komplette naturlige helbredelses-metode, som med alle 38 remedier og Nødhjælpsremediet dækker samtlige menneskelige følelser og ubalancer og derigennem hjælper personen med at ændre negative følelser og adfærd til indre styrke, glæde og harmoni. 

Dette siger kursisterne om Trin 2-kursusindholdet:

Skøn, dejlig, lærerig fantastisk dejlig weekend og underviser :-)   – Heidi Tange, Plejecenterleder

Det er godt at lære de spirituelle aspekter med hele vejen igennem kurset – Joanna S.

Der må gerne være endnu mere undervisning/længere/flere kurser! – Joanna S

Tak for en fantastisk weekend. Jeg kunne allerede i dag mærke en stor forskel i mine samtaler med mine kunder hjemme – Nanne Sofia Bonnichsen

Alt på kurset var nyttigt og jeg havde også brug for en repetition fra trin 1. Det fik jeg til fulde  – Joanmaya

Jeg nød især fordybelsen i de 38 remedier og mere indsigt i terapiformen, og ALT var relevant – Dutter F.

For mig var det allerbedste repetitionen af remedierne, type-genkendelse og sammenligning af remedier, der ligner hinanden – Lone T. Poulsen

“For mig var det allerbedste repetitionen af remedierne, type-genkendelse og sammenligning af remedier, der ligner hinanden”-Lone TP.

Tilmeld dig Bach Trin 2 (6200 Aabenraa)

Pris 2300 kr.

Kurset udbydes ikke pt – men se i stedet: Trin 2 online & Selvstudie, der opfylder samme pensum som Trin 2 i klasseværelse.

Q & A: Ofte stillede spørgsmål

Hvor holdes kurset henne?

Trin 2 kurset er en workshop og afholdes i kursuslokaler i 6200 Aabenraa. Du får besked om adressen ved tilmelding.

Kan jeg overnatte (til billige penge) et hyggeligt sted?

Ja da, jeg hjælper dig gerne. Der er Hotel Europa, hvis du ønsker ro til dig selv og luksus, Fjordlyst Hotel og Camping hvis du ønsker natur og ro og så er der sommerhus med havudsigt, hvis du ønsker plads til dig selv og måske med en anden, for at gøre det billigere. Skriv til mig og jeg hjælper gerne.

Forplejning på kurset:

Du skal selv medbringe din mad begge kursusdage. Der serveres frugt-snacks- drikkevarer- kaffe og the begge dage.

Kan jeg tage Trin 2 som ONLINE kursus – ligesom Trin 1 hos dig Anette?

Nej, desværre. Ikke hvis du ønsker certifikat fra Bach Centret. Kurset er en aktiv workshop, hvor du får masser af praktisk træning i at finde de rigtige og mest optimale remedier til dig selv og dine nærmeste. Dette kan online-undervisningsredskaberne ikke opfylde, desværre. Men hvis du har svært ved transporten hertil, så ring og hør om jeg kan holde kurset hos dig – eller tæt på dig.

Kræver Trin 2 at jeg har Trin 1?

Ja det skal du have, hvis du altså ønsker certifikat fra Bach Centret.

Kan jeg komme med på en repetition?

Ja, du er altid velkommen til at komme med på en repetition af Trin 2, – du betaler så blot halvdelen af kursusgebyret som pt. bliver 1075 kr. (normalprisen: 2150)

Hvor lang tid skal der gå før jeg kan tilmelde mig Trin 3?

Det bestemmer du selv. I Bach-universet har du ansvaret for dig selv og det betyder, at du blot skal have Trin 2 certifikatet for at deltage på Trin 3. Bach Centret anbefaler at der går ca. 6 måneder fra Trin 2 til Trin 3, fordi erfaring med at blande til sig selv og andre er helt uvurderlig for at blive en dygtig bachterapeut.

Betaling og priser- hvordan gør vi med betalingen?

Du skriver en mail eller sms til mig, at du gerne vil med, husk at krive dit navn, adresse, og mobilnummer, og så sender jeg faktura til mig. Du har sikret dig pladsen, når du har indbetalt kursusgebyret. Både pris, og mail fremgår af den side, der beskriver det kursus, som du vil med på. Du kan læse om mine kursusbetingelser her, og blandt andet læse om mine afbestillingsregler.

Kan kurset gennemføres pga corona-restriktioner?

Ja, når der er corona-restriktioner, så er vi max. det tilladte antal : læs også en kursists oplevelse af corona-beskyttelsen på kursus i Aabenraa:

”Jeg blev rigtig glad for at se den høje corona-beskyttelse, der var gennemtænkt i kursuslokalet. Fint med de forholdsregler der var, om vores egne skåle, handsker ved snack-baren, afspritning meget ofte, og så dejligt at vi alle var enige om beskyttelsesniveauet og støttede op omkring det. Det var jeg fuldt ud tryg ved. Og jeg var i forvejen utryg pga at vi kommer fra et landbrug hvor det virkelig får konsekvenser for dyr og økonomi. Skærm eller mundbind ville være at gå for langt da vi var i et meget sikkert lokale og kun 5 personer.” – Joan Fuglehave, Indsigt i sjæl og krop.

Lisbeth siger: “Alt var meget klart og tydeligt beskrevet i forhold til, hvordan både kursusleder og deltagere skulle forholde sig. Blandt andet blev der venligt opfordret til at få foretaget en test inden vi mødtes. Dette var både meget professionelt og gjorde mig tryg i forhold til at deltage.

Jeg kunne tydeligt mærke allerede inden kurset, at Anette gjorde en stor indsats for at passe på os alle sammen i forhold til afholdelsen af kurset.

Dette blev i høj grad også gennemført i praksis, da jeg mødte op på kurset. Anette gjorde på kurset igen opmærksom på de forskellige forbehold fra start af.

Både i forhold til afstandskrav, afspritning, udluftning, handsker (hvis der skulle røres ved fælles ting) og mundbind (når vi var oppe og stå/gå). Vi fik hver vores egen vandflaske, egen kaffe/the kande og egen håndsprit – og sad med stor afstand.

Alt i alt meget professionelt og med stor omsorg og respekt for deltagerne”.  – Lisbeth Storm 

Hvad nu hvis kurset aflyses pga Covid -19, får jeg så pengene tilbage?

Ja du får pengene tilbage, hvis jeg aflyser kurset. Men hvis jeg afholder kurset og du forhindres i at deltage, så tilbydes du at komme med på det næste trin 2 hos mig.

Kan jeg deltage anonymt på trin 2 af hensyn til min egen sikkerhed?

Ja overfor dine kursister kan du. Men du skal give mig dit navn, adresse, mail og telefonnr (dine kontaktdata), Jeg beskytter dine kontaktdata mest muligt, men når vi mødes på kurset, ser de dig og får måske dit navn at vide, medmindre du vælger at bruge et andet. Jeg har tidligere haft kursister med, der lever under beskyttet navn og adresse af hensyn til deres sikkerhed, så jeg er vant til at passe på dine oplysninger. Når jeg skriver mails ud, ser de andre ikke din email adresse.

Mænd har også følelser: Her Bernd og Allan:

Seje mænd der også har følelser og Bach