Bachterapeut-Anette-Lei-hvad-siger-klienterne

Lad mig hjælpe dig

Læs her hvad mine klienter og kunder siger. Lad mig hjælpe dig til at klare en svær udfordring med mere ro og styrke , så kontakt mig her – jeg står klar. 

-Coach og bachterapeut Anette Lei

Hvis jeg ikke havde fået hjælp af dig Anette, så havde jeg ikke mødt en, der virkelig kunne hjælpe mig videre og få mig til at forstå, hvorfor jeg havde det skidt.

Så havde jeg heller ikke fundet ud af, hvor meget jeg kunne hjælpe mig selv med dråberne, og hvor mange andre jeg kunne hjælpe.

Desuden havde jeg heller ikke fundet ud af, at jeg er en følsom person, og jeg havde heller ikke fundet min rette hylde. .

Alle de punkter, som du igennem vores samtale har sat i fokus, og dermed har blandet med de rette remedier, har jeg virkeligt kunne mærke en positiv indvirkning på. . Jeg takker dig endnu en gang for din fantastiske måde at være på.

Er også rigtig glad for dråberne. Det er super dejligt at kunne hjælpe sig selv :-)

Dråberne har helt sikkert en effekt! Der er sket SÅ meget de sidste to dage. Er blevet indkaldt til to jobsamtaler i næste uge.

Har læst omkring Bach uddannelsen – og tror måske nok, at jeg føler for, at tage med på uddannelsen. (Nu: har T1, T2 og T2)

Tak for coaching og Bach-dråber til eksamen. Censor lagde jeg næsten ikke mærke til. Jeg var meget afslappet og tog det hele meget stille og roligt. Det var bare skønt!

 Jeg fornemmer at dråberne hjælper og nogle dage tager jeg dem rigtig ofte. . jeg håber, at jeg med dråberne måske får plads til at bearbejde noget af det, jeg har skubbet i baggrunden

Jeg føler mig lettet og mere fuld af energi og virkelyst..

 Min datter på 10 år  tager dem direkte fra flasken og styrer det selv. Hun mærker en forskel. Hun siger selv, at hun ikke ved, om det ‘bare’ er fordi, dråberne giver hende en form for tryghed og dermed virker beroligende.

Men det er jo også underordnet, så længe de virker. Jeg oplever i hvert fald, at hendes ‘på forhånd angst’ for ikke at kunne sove om aftenen fylder meget mindre, og at hun de aftener, hvor hun er lidt længe om at falde hen, tager det meget mere roligt nu. Hun har ikke prøvet Rescue endnu, men super med de små prøver, så kan vi begynde med dem.

Jeg var kommet ind i en negativ periode på jobbet, og trak mig ind i mig selv. Jeg havde ingen selvtillid. Da jeg talte med Anette og selv valgte Bach-dråber, blev det hele mere positivt, jeg blev meget mere glad og fik min selvtillid tilbage. Jeg kan også bedre lukke af for negativ påvirkning fra jobbet nu.  

Jeg tog blot af Nødhjælpssprayen to gange inden jeg faldt i søvn og vågnede først næste morgen. Jeg plejer altid at vågne natten før eksamen, så det var helt fantastisk!  Sikken forskel!