Fra akut hjælp til selvhjælp med Bach Blomsterremedier:

Jeg inspirerer dig til at vende modstand til selvindsigt, glæde og styrke, så du kan gøre mere af det, du drømmer om. Tag f.eks. en Bach-samtale til akut tilstand, eller meld dig ind i min lukkede FB-gruppe og afslut med at uddanne dig til at arbejde på højeste etiske niveau med Bachs Blomsterremedier. Se mit tip til, hvor din Bach-rejse kan begynde, og hvor den kan slutte.

Af registreret Bachterapeut Anette Lei

Sådan kunne et forløb med mig se ud:

  • Start med en Bach-samtale og få min hjælp og støtte HER og NU ..eller
  • Start i FB gruppen og blive inspireret af mine og andres Bach-erfaringer ..eller
  • Start på Bach online Trin 1 og få redskaberne til at hjælpe dig selv og dine kære.
  • Fortsæt på Trin 2 Online & Selvstudie og bliv en ørn til at vælge remedier og
  • Afslut din Bach rejse med Terapeutforløbet Bach Trin 3, og åben lille klinik hjemme hos dig, hvorfra du hjælper andre til at få det bedre. Måske når du stopper på jobbet engang.
  • Tag kurset Bachdyreterapeut hvis du ønsker at hjælpe dyrs indre udvikling. Kræver Trin 3 førsts.

Klik på ikonerne i modellen for at se, hvor du ønsker at starte din Bach-selvudviklingsrejse.

1:1 Bach-samtale

Bach-samtalen (telefon) giver dig et løft til det akutte her og nu, så du genfinder din sindsro, glæde og sande styrke. Med dråbernes hjælp op til 3 uger, overvinder du alle udfordringer.

Online Bach Trin 1

På introduktionskurset Online Bach Trin 1 underviser jeg dig via skærmen - LIVE - på 2 dage. Du kan herefter trygt begynde at blande dråber til dig selv og dine kære -også kæledyret- så I klarer jer igennem hverdagens pres og udfordringer.

Bach Trin 2 Online & Selvstudie

På Bach Trin 2 Online & Selvstudie får du den træning, der gør, at du bliver en ørn til at vælge remedier til dig selv og dine nærmeste så I oplever mere sindsro, glæde og sand styrke til og kommer styrket igennem hverdagens pres og udfordringer.

Bach Trin 3 Terapeutkurset

Bachterapeutkurset tager dig igennem den træning, der gør dig til en empatisk, dygtig og professionel Bachterapeut, så du er godt rustet til at hjælpe andre til at gå fra negative tilstande til positive styrker. Med kurset følger du de højeste etiske regler for udvælgelse af remedier til andre.

Lukket FB gruppe: HJÆLP når følelserne driller

FB-gruppen er en KÆMPE støtte for dig, uanset hvor du er på din Bach-rejse. Den er både for nybegyndere og erfarne Bach-udøvere. Lær af min og andres erfaring med at skabe mere sindsro, glæde og sand styrke i familie-hverdagen. Gratis medlemskab. Vi hjælper hinanden, sammen er vi stærkest. GRATIS