Download gratis lægen Edward Bachs to hæfter:

af bachterapeut Anette Lei

Den højtuddannede læge og homøopat Dr. Edward Bach viste en enkel og naturlig vej til et godt helbred og velbefindende. Han brugte sit liv på at finde det og efterlod det gratis til menneskeheden. Her kan du gratis downloade de to hæfter med alt du har brug for til et godt helbred.

Her kan du helt gratis downloade Bachs to små oprindelige hæfter “Helbred Dig Selv” og “De Tolv Helbredere og andre remedier”.

Helbred Dig Selv (Heal Thyself) er på engelsk.

De Tolv Helbredere og andre remedier (The Twelwe Healers and other remedies).

Se andre spændende hæfter af Dr. Bach her:

Free Thyself

Ye suffer from yourselves

Filosofien bag Bach Blomsterremedier og Bach blomsterterapi

Lægen Edward Bach udviklede som den eneste i verden en konsultationsmetode sammen med 38 naturlige milde blomsterdråber – De 38 Bach Blomsterremedier og Nødhjælpsremediet- til at harmonisere negative følelser og karaktertræk, i ganske almindelige hverdagssituationer.

Fordi Dr. Bach efter utallige studier, forsøg og ved brug af planternes energi, viste uovertrufne resultater og hurtig helbredelse eller velbefindende – uden brug af kemisk medicin.

Bachs filosofi og sygdomsopfattelse var enkel:

Det er din personlighed og dens ubalancer som frygt, modløshed, bekymring, irritation, skuffelse, nedtrykthed, vrede, lavt selvværd der er årsager til sygdom.

Derfor er det disse tilstande, der skal behandles.

Blomsterdråberne er homøopatiske og hjælper dig med at komme i balance i alle hverdagslivets situationer, pres og stress.

Dengang lægen Edward Bach var sikker på, at nu var hans længe søgte naturlige helbredelsessystem fundet, brændte han alle sine optegnelser og noter og lod kun de to små hæfter tilbage til os: “For alt i naturen er enkelt”- sagde han.

Sundhed og helbredelse er enkelt: behandl årsagen (= personen og ikke sygdommen =resultatet):

For at vise, hvor enkelt det er at få et positivt udsyn, et godt velbefindende og et afbalanceret sind, efterlod han kun to små hæfter gratis til alle interesserede mennesker. Download de to hæfter øverst på denne side.

anette-lei-bachterapeut-coach

Bachterapeut Anette Lei

Har du lyst til at vide mere om Bach-helbredelsessystemet? Så læs f.eks. om introduktionskurset, med certifikat fra Bach Centret. Jeg underviser dig- og lærer dig det hele på 2 dage, så du kan komme i gang med at tage styring over dit liv og dit helbred – indefra. Kærlig hilsen Anette Lei, bachterapeut